Trainingsvormen

Bij Cursus Zakelijk Engels kunt u terecht voor een training Engels in diverse zakelijke trainingsvormen, afhankelijk van het aantal cursisten, hun beginniveau, te bereiken doel en beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgeoriënteerd  en volledig afgestemd op het beginniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

U kunt bij ons trainingen op ieder gewenst niveau volgen. Voor beginners die nog geen enkele kennis hebben van de taal of van wie de kennis in de loop der jaren is weggezakt tot medewerkers die zich zowel mondeling als schriftelijk al goed in het zakelijk Engels kunnen uitdrukken; voor iedereen verzorgen wij een training op maat.

Wij bieden onze trainingen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Flexibele training Engels

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor deelnemers die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden trainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve training Engels

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training Engels te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve training Engels

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het zakelijk Engels op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie