Spoedcursus Engels: binnen korte tijd uw taalkennis verbeteren.

Gebruikt u tijdens uw werk geregeld Engels en wilt u binnen een korte tijd uw taalkennis flink uitbreiden en verbeteren? Met een spoedcursus Engels kunt u dit bereiken. Wij stemmen deze cursus af op uw doelen, functie en vakgebied. Tijdens de spoedcursus krijgt u één of meerdere weken hele dagen les. Ideaal voor wie zijn/haar taalkennis snel op een hoger niveau wil brengen.

Engelse spoedcursus voor mensen met diverse achtergronden

De spoedcursus Engels is afgestemd op deelnemers die snel en doelgericht een hoog taalniveau willen bereiken. Bijvoorbeeld omdat u voor uw werk op hoog niveau moet gaan communiceren in het Engels. Wij trainen cursisten met functies in management, sales, marketing, finance, logistiek, HR, IT, techniek, administratie, secretariaat en de overheid.

Tijdens onze spoedcursus Engels krijgt u les van onze ervaren taaltrainers, welke allemaal native speakers zijn. Bovendien beschikken zij niet alleen over ervaring in het lesgeven, maar ook in het bedrijfsleven. Allen zijn jarenlang in diverse functies actief geweest in het internationale zakenleven. Daardoor kunnen zij zich goed inleven in uw positie en werkgebied.

Spoedcursus Engels die past bij uw doelstellingen en niveau

Voordat u met de spoedcursus Engels start, zullen wij uw Engelse taalniveau toetsen. Tijdens een gesprek kunt u ook aangeven wat uw doelstellingen zijn. Het kan zijn dat u beter wilt leren onderhandelen, presenteren, corresponderen of algemeen zakelijk wilt communiceren in het Engels. Met deze informatie maken wij een effectief lesprogramma voor u.

Waarom een spoedcursus Engels bij Taleninstituut Nederland?

  • Onze taaltrainers zijn native speakers, zij hebben ervaring in het internationale zakenleven
  • U krijgt een lesprogramma op maat, passende bij uw doelstellingen
  • Indien gewenst kunnen wij een verblijf voor u regelen dichtbij onze cursuslocatie
  • U krijgt trainingen met de ondersteuning van professioneel lesmateriaal dat past bij uw situatie