Individuele cursus Engels

Gebruikt u tijdens uw werk vaak de Engelse taal, bijvoorbeeld in het contact met buitenlandse zakenpartners? Met onze individuele cursus Engels kunt u uw taalvaardigheid uitbreiden en professionaliseren. Deze cursus stemmen wij af op uw specifieke werkgebied of functie. Hiermee kunt u zich bijvoorbeeld ook voorbereiden op werk in het buitenland.

Individuele cursus Engels voor mensen uit allerlei vakgebieden

Taleninstituut Nederland biedt al jaren kwalitatieve taaltrainingen. Dit kan een spoedcursus zijn of juist een training die u over een langere periode volgt. Wij verzorgen taaltrainingen voor deelnemers die behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak waardoor een zo hoog mogelijk rendement behaald kan worden. Professionals afkomstig uit het management, de sales, marketing, finance, logistiek, HR, IT, techniek, administratie en de overheid gingen u voor.

Wij stellen de individuele cursus Engels op maat voor u samen. U krijgt een programma dat past bij uw individuele situatie, bedrijfstak en functie. Onze trainingen zijn ook zeer geschikt wanneer u snel een basiskennis van het zakelijk Engels wilt opbouwen of juist uw kennis wilt ophalen en verdiepen. Door het directe contact met uw trainer, die altijd een native speaker is, behaalt u snel goede resultaten.

Wij stellen een individuele cursus Engels voor u op maat samen

Voorafgaand aan de individuele cursus Engels, toetst de taaltrainer uw huidige niveau. Daarnaast bespreken wij wat u met de cursus wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan: onderhandelen, presenteren, corresponderen of algemeen kunnen communiceren in het (zakelijke) Engels. Met deze informatie kunnen wij een effectief en individueel lesprogramma voor u samenstellen.

Waarom u kiest voor een individuele cursus Engels bij Taleninstituut Nederland:

  • Door de één op één relatie tussen u en de trainer is deze cursus zeer efficiënt
  • Al onze taaltrainers zijn native speakers met ervaring in het bedrijfsleven
  • U krijgt een lesprogramma op maat, passende bij uw specifieke functie en vakgebied
  • Wij houden altijd rekening met uw huidige werktijden en zakelijke verplichtingen
  • Wij werken met vakkundig lesmateriaal passende bij uw situatie