Groepstrainingen

Groepstrainingen zijn bestemd voor groepjes vanaf twee personen. Wij kiezen er bewust voor alleen groepstrainingen Engels aan te bieden voor cursisten die bij hetzelfde bedrijf werken en geen open cursussen.

Het voordeel van deze werkwijze is dat de trainer zich tijdens een groepstraining Engels helemaal kan richten op het bedrijf en de specifieke branche waarin de cursisten werkzaam zijn. Er wordt tijdens de trainingen zoveel mogelijk van de dagelijkse werksituaties uitgegaan waardoor de collega’s elkaar kunnen ondersteunen en stimuleren.

Maar ook voor individuele cursisten hebben wij een veelzijdig aanbod aan trainingen zakelijk Engels. Want behalve deze groepstrainingen bieden wij ook individuele cursussen aan. Door de één op één relatie tussen cursist en trainer zijn deze trainingen heel efficiënt voor wie in korte tijd zakelijk Engels wil leren.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren met anderstalige collega’s, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Engels de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.