Cursus Engels

Tijdens een cursus Engels van Cursus Zakelijk Engels leert u beter en effectiever te communiceren in een zakelijke sfeer. Wij richten ons tijdens de cursus Engels niet alleen op de taalvaardigheden, maar ook op alle andere aspecten die het contact met Engelstalige zakenpartners succesvol maken. Daarmee versterkt u uw positie tijdens zakelijke gesprekken en afspraken. Bij de cursus hebben wij dan ook enkele standaard modules, maar wij richten ons ook op uw persoonlijke situatie, waarbij wij indien mogelijk uw bedrijfsmaterialen gebruiken, zoals folders, de website of een presentatie. Zo kunnen wij iedereen een cursus Engels op maat aanbieden.

Cursus Engels voor de zakelijke markt

Cursus Zakelijk Engels is een professioneel aanbieder van taaltrainingen in de zakelijke sfeer. U kunt onze kwalitatief hoogstaande cursus Engels volgen op onze leslocatie in Amsterdam, maar wij bieden u ook de mogelijkheid tot het volgen van taaltrainingen op uw locatie in Nederland. Cursus Zakelijk Engels helpt u graag bij het betreden van de Engelse markt of de activiteiten die u op een Engelstalige locatie uitvoert. Daarnaast optimaliseert u uw communicatie in het Engels.

Contact

Heeft u interesse in een engelse taalcursus en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Op onze website vindt u een aanvraagformulier. Voor meer informatie of advies over onze cursus Engels kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel gratis naar 0800 – 22 000 33 of mail naar info@cursuszakelijkengels.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Overige taaltrainingen: Taleninstituut Nederland.