Verbeter uw taalvaardigheid met een intensieve cursus Engels

Zoekt u een intensieve cursus Engels waarmee u uw taalvaardigheid effectief kunt verbeteren? Taleninstituut Nederland biedt intensieve taaltrainingen waarbij u in één week of over een langere periode hele dagen les krijgt. Onze intensieve cursus Engels is geschikt voor mensen die hun taalkennis snel op een hoger niveau willen brengen. Wij stemmen de training geheel af op uw specifieke branche of functie.

Intensieve cursus geschikt voor mensen uit diverse vakgebieden

De individuele cursus is geschikt voor medewerkers die regelmatig in het Engels communiceren op de werkvloer of in het zakenleven. Onze cursisten zijn afkomstig uit vakgebieden als management, sales, marketing, finance, logistiek, HR, IT, techniek, administratie, secretariaat en diverse overheidsfuncties.

Tijdens de intensieve cursus Engels krijgt u les van onze vakkundige taaltrainers. Zij zijn allemaal native speakers en hebben volop ervaring in het geven van een intensieve taalcursus. Onze trainers hebben bovendien veel ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij zich perfect inleven in uw situatie en vakgebied.

Een intensieve cursus Engels op maat samengesteld

Voorafgaand aan de intensieve cursus Engels testen wij uw Engelse taalniveau. Wij onderzoeken wat u wilt bereiken met de cursus, bijvoorbeeld beter worden in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie in het Engels. Nadat wij uw doelen en taalniveau hebben bekeken, stellen wij een doeltreffend programma voor.

Waarom kiest u een intensieve cursus Engels bij Taleninstituut Nederland?

  • Onze taaltrainers zijn native speakers, zij zijn tevens bekend in het bedrijfsleven
  • De intensieve cursus wordt afgestemd op uw doelen, functie en specialisme
  • Desgewenst regelen wij een verblijf voor u in samenwerking met een hotel in de buurt
  • U krijgt les met behulp van professioneel lesmateriaal passend bij uw situatie
  • De cursus is zowel individueel als in groepsverband te volgen