Cursus Engels Utrecht

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Engels in Utrecht? Onze ervaren taaltrainers verzorgen graag cursussen Engels in Utrecht en omgeving.

Internationaal zakendoen – van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze wereldtaal ligt de internationale zakenwereld voor u open. Engels is ook de voertaal binnen een aantal in Nederland gevestigde bedrijven. Alle reden dus om nu te investeren in een cursus Engels voor u of uw medewerker(s) .

Onze trainers zijn allen native speakers Engels met een ruime ervaring in het bedrijfsleven en helpen u graag om uw kennis van het zakelijk Engels op een hoger niveau te brengen. Alle trainingen worden op maat ontwikkeld, afgestemd op uw zakelijke activiteiten.

Voor het begin van de training bepalen onze trainers uw taalniveau en leggen in overleg met u vast wat u met de training wilt bereiken. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Tijdens de training kan indien gewenst het programma altijd nog worden aangepast.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan.

U kunt onze cursussen Engels volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in UtrechtAmsterdamDen Haag en Rotterdam of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.