Cursus Zakelijke Engels Amsterdam

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus zakelijk Engels in Amsterdam? Onze ervaren trainers verzorgen graag in-company cursussen Engels in uw bedrijf in Amsterdam en omgeving.

Internationaal zakendoen – van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze wereldtaal ligt de internationale zakenwereld voor u open. Engels is ook de voertaal binnen een aantal in Nederland gevestigde bedrijven. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Engels voor u of uw medewerker(s).

Trainers van Taleninstituut Nederland zijn allen native speakers Engels met een ruime ervaring in het bedrijfsleven en helpen u graag om uw kennis van het zakelijk Engels op een hoger niveau te brengen. Alle trainingen worden op maat ontwikkeld, afgestemd op uw zakelijke activiteiten.

Voor het begin van de training bepalen onze trainers uw taalniveau en leggen in overleg met u vast wat u met de training wilt bereiken. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Tijdens de training kan indien gewenst het programma altijd nog worden aangepast.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. U kunt onze cursussen zakelijk Engels volgen op de centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdam, Den Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.

Cursus Zakelijk Engels – zakelijke taaltrainingen op maat van Taleninstituut Nederland.