Professionele cursus Engels in Amsterdam

Gebruikt u regelmatig Engels tijdens uw werk en wilt u uw kennis hiervan uitbreiden en verbeteren? Taleninstituut Nederland biedt een professionele cursus Engels in Amsterdam. Deze cursus stemmen wij af op uw specifieke branche of functie. De cursus kunt u individueel of in groepsverband met uw collega’s volgen. Uw taalvaardigheid in het Engels zal sterk toenemen.

Cursus Engels in Amsterdam voor mensen uit elk vakgebied

Op onze trainingslocatie in Amsterdam bieden wij onze hoogstaande cursus Engels. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een spoedcursus Engels of de training juist over een langere periode verspreiden. Onze cursus Engels in Amsterdam is ideaal voor mensen die op een persoonlijke en intensieve wijze succes willen boeken. Wij trainen al jaren mensen afkomstig uit: management, sales, marketing, finance, logistiek, HR, IT, techniek, administratie, secretariaat en diverse overheidsfuncties.

Tijdens de cursus Engels in Amsterdam krijgt u les van onze bekwame taaltrainers. Zij zijn allemaal native speakers en volop ervaren in het geven van cursussen (zakelijk) Engels. Onze trainers hebben bovendien veel ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij zich perfect inleven in uw positie en vakgebied.

Een efficiënte cursus Engels die bij uw doelen past

Voorafgaande aan de cursus Engels in Amsterdam toetsen wij uw Engelse taalniveau. Wij vragen van tevoren ook wat de doelen zijn die u wilt bereiken met de cursus. Misschien wilt u leren te onderhandelen, presenteren, corresponderen of gewoon kunnen communiceren binnen de internationale zakenwereld. Met deze informatie stellen wij een efficiënte cursus voor u samen.

Kenmerken cursus Engels bij Taleninstituut Nederland in Amsterdam:

    Onze trainers zijn native speakers, zij hebben volop ervaring in het bedrijfsleven
    – Wij stemmen de cursus Engels af op uw doelen, functie en vakgebied
    – Wij werken met flexibele tijden en houden rekening met uw zakelijke agenda
    – U krijgt les met behulp van vakkundig lesmateriaal, aangepast op uw situatie