Cursus Engels Amsterdam

Wilt u een cursus Engels in Amsterdam volgen? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Cursus Zakelijk Engels. Wij bieden u professionele en plezierige zakelijke taaltrainingen op maat tegen een aantrekkelijk tarief. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden voor het volgen van een cursus Engels in Amsterdam. Niet alleen bent u van harte welkom voor een cursus Engels in Amsterdam, op onze leslocaties aan de Keizersgracht, maar indien gewenst kunnen wij ook in company trainingen verzorgen op iedere gewenste locatie in Nederland.

Cursus zakelijk Engels in Amsterdam

Wij bieden u diverse mogelijkheden tot het volgen van een zakelijke cursus Engels in Amsterdam. Zo bieden wij u de mogelijkheid de cursus Engels in Amsterdam te volgen in de vorm van een flexibele cursus, welke zeer geschikt is voor mensen die weinig tijd vrij kunnen maken voor de trainingen. Daarnaast   kunt u de cursus Engels in Amsterdam ook volgen in de vorm van een intensieve of semi-intensieve cursus.

Contact

Neemt u gerust even de informatie op onze website door, waar u kunt lezen over onze mogelijkheden voor een zakelijke cursus Engels in Amsterdam. U kunt het aanvraagformulier gebruiken om een vrijblijvende offerte op maat van ons te ontvangen. Wilt u meer informatie over de cursus Engels in Amsterdam of wilt u advies over de best passende cursusvorm voor uw situatie? Bel dan gratis naar 0800 – 22 000 33, mail naar info@cursuszakelijkengels.nl of maak gebruik van ons online contactformulier

Overige taalcursussen: Taleninstituut Nederland